Tannbehandling i utlandet

Budapest, Ungarn

Hos OralCare Budapest får du utført mye tannbehandling på kort tid. Samtidig kan du spare mye penger i forhold til å gjøre det i Norge. I tillegg får du en ferietur i Budapest.

Gratis konsultasjon i Oslo, Trondheim og Tromsø på utvalgte datoer. Da kan du få behandlingsplan og pris for behandling i Budapest FØR du bestemmer deg for om du vil reise.

Eller reis direkte til Budapest. Da tar vi første konsultasjon når du kommer, der vi planlegger og blir enige om behandlingen som skal utføres.

I løpet av én uke​

kan vi sette på tannkroner, porselenskroner, tannbroer, proteser/gebiss og annen vanlig tannbehandling. Vi kan også erstatte en eller flere manglende tenner med faste tenner på tannimplantat.

Vi har også forskjellige løsninger til de som mangler alle tenner i overkjeve, underkjeve eller begge kjever. Den beste løsningen gir faste tenner i løpet av 4 dager!

Vårt mål er å finne løsningen som passer din situasjon og ønsker.

Før du reiser

Vi kan svare på alle spørsmål du måtte ha om tannbehandling, løsninger, reise og opplegg. Det første du må bestemme deg for, er om du ønsker gratis konsultasjon (Oslo, Trondheim, Tromsø), eller om du vil reise direkte til Budapest. Når vi har avklart hvilken behandling du trenger, og hvor mange dager du må være i Budapest, planlegger vi reisen med fly, hotell og transport.

I Budapest

Vi henter deg på flyplassen i Budapest, og kjører deg til der du skal bo. Vi henter deg til første time på tannklinikken. Har du fått behandlingsplan i Norge, kan behandlingen vanligvis starte med én gang. Hvis du reiser direkte til Budapest, starter vi med å lage plan & pris, før behandling kan starte. Når du ikke sitter i tannlegestolen, har du masse ledig tid til å utforske byen. På avreisedag blir du hentet og kjørt til flyplassen.

Når du har kommet hjem

Nyt dine nye tenner. Viktig at du tar vare på det du har fått, med jevnlig sjekk & rens hos tannlege. Har du behov for mér behandling, kan vi begynne å planlegge neste reise.

Vår adresse er Margit körút 48, Budapest, 1027 Ungarn.

Budapest er delt i to av elven Donau. Klinikken ligger på Buda-siden ca. 500 meter fra elvebredden, mens det man kan kalle sentrum er Pest-siden.

Rett ved inngangen til tannklinikken er det trikkestopp Mechwart liget, der trikkene tar deg over og gjennom Buda-delen av byen.

Ca. 700 meter fra tannklinikken er det også Tbane (Metro).

Det er derfor ikke så viktig hvor du bor i Budapest, da det er lett å komme seg til klinikken. Velger du å ta drosje, er ikke det så store kostnaden heller.

Bilder fra klinikken

Hvorfor er tannlege billigere i Budapest enn i Norge?

Lønnskostnadene til tannleger, assistenter og kontorpersonell er lavere enn i Norge. Det betyr at OralCare Budapest sine kostnader for å drive tannklinikk er mye lavere enn i Norge. Eksempelvis kan man ansatte fem tannhelsesekretærer i Budapest, for samme lønnen som en tannlegesekretær i Norge. Her er de viktigste årsakene til lavere priser:

  • Lavere lønnskostnader
  • Lavere innkjøpspriser på tannteknikk og produkter
  • Lavere husleie og generelle driftskostnader
  • Kan ha lavere margin, fordi tannturister som regel gjør stor tannbehandling
Hva med kvaliteten? Er den like bra som tannleger med høyere priser?

Pris er ikke en indikator på kvalitet. Når man skal ha en tjeneste utført, må man oppsøke fagfolk, som kan jobben sin. Hvem bedre til det enn folk som arbeider med store tannrekonstruksjoner hver eneste dag. Det er ikke slik at alle tannleger kan nøyaktig det samme og er like flinke til alt. Sånn er det i Norge og sånn er det i utlandet. Det finnes gode og dårlige tannleger i alle land. OralCare har pasienter fra hele landet og vi utfører stor og komplisert behandling. Det gjør at vi har en trygghet rundt det arbeidet vi utfører. I tillegg får du oppfølging ved tannklinikkene våre i Norge.

Informasjon om helserelatert behandling i utlandet

Før man reiser til utlandet for helserelatert behandling, som også inkluderer tannbehandling, bør man sette seg inn i risikoen og hvilke rettigheter man har etter behandling. Trykk her for informasjon.

Kontakt OralCare

Har du spørsmål om tannbehandling hos OralCare? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg. Eller ring oss på 22 10 44 89.