Oralcare Budapest - spar penger på tannbehandling

Utnytt prisforskjellen mellom Norge og Ungarn

Budapest i Ungarn har i mange tiår vært foretrukket destinasjon for tannbehandling for personer fra England, Irland, Frankrike og Skandinavia.

OralCare har tannklinikk både i Oslo og Budapest, noe som gjør at du får oppfølging når du trenger det i Oslo etter endt behandling i Budapest.

  • Rask, god og trygg behandling.
  • Oppfølging og årlig sjekk/rens ved OralCare i Norge.
  • Ferdig utfylt søknad om trygderefusjon for den som har krav på det.

Tannbehandling som utføres i Budapest

Hvorfor er tannlege billigere i Budapest enn i Norge?

Lønnskostnadene til tannleger, assistenter og kontorpersonell er lavere enn i Norge. Det betyr at OralCare Budapest sine kostnader for å drive tannklinikk er mye lavere enn i Norge. Eksempelvis kan man ansatte fem tannhelsesekretærer i Budapest, for samme lønnen som en tannlegesekretær i Norge. Her er de viktigste årsakene til lavere priser:

  • Lavere lønnskostnader
  • Lavere innkjøpspriser på tannteknikk og produkter
  • Lavere husleie og generelle driftskostnader
  • Kan ha lavere margin, fordi tannturister som regel gjør stor tannbehandling

Hva med kvaliteten? Er den like bra som tannleger med høyere priser?

Pris er ikke en indikator på kvalitet. Når man skal ha en tjeneste utført, må man oppsøke fagfolk, som kan jobben sin. Hvem bedre til det enn folk som arbeider med store tannrekonstruksjoner hver eneste dag. Det er ikke slik at alle tannleger kan nøyaktig det samme og er like flinke til alt. Sånn er det i Norge og sånn er det i utlandet. Det finnes gode og dårlige tannleger i alle land. OralCare har pasienter fra hele landet og vi utfører stor og komplisert behandling. Det gjør at vi har en trygghet rundt det arbeidet vi utfører. I tillegg får du oppfølging ved tannklinikkene våre i Norge.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å fortsette, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.