Har du tannlegeskrekk?
Greier du ikke å gjennomføre tannbehandlingen?

Hos OralCare tannklinikk kan du:

  • Ha med deg en person du stoler på, inn på behandlingsrommet for å holde deg i hånden eller bare være der.
  • Mulighet til å få beroligende tablett: Du kan få en tablett 30-60 min før behandling, som gjør at du blir mer rolig og avslappet. Mange finner ut at dette er nok til at behandlingen kan gjøres.
  • Narkose: du legges i narkose, og tannlegen jobber mens du «sover». Dette er alternativ for deg som ikke greier å få utført tannbehandlingen i våken tilstand.

Er du fortsatt litt usikker på om vi kan hjelpe deg?

Hos OralCare får du ordnet alle tannproblemer. Vi utfører alt fra årlig sjekk, rens av tenner, tetting av hull med fyllinger, rotfyllinger, trekking av tann/tenner osv.

Vi gjør også ofte omfattende behandling som å erstatte knekte, ødelagte og manglende tenner med faste løsninger: tannkroner og broer av metallfri løsninger.

Vi kan også erstatte én til alle tenner med nye faste løsninger. Dette er for den som mangler eller må trekke tann/tenner.

Mangler du alle tenner eller må trekke de få tennene som er igjen, kan vi tilby faste tenner på bare 4 dager. Kan gjøres i overkjeve, underkjeve eller begge kjever.

Her kan du se en kort video av narkoselege Stefan.

Første steg er at du kommer inn for en undersøkelse hos tannlegen.

De fleste som kommer til oss, har et blandet behov, der man trenger en kombinasjon av flere typer tannbehandling. Derfor er det nødvendig med en undersøkelse og røntgen for å kartlegge behandlingsbehov og pris på dette.

På denne undersøkelsen er det ingen behandling.

Denne timen er bare for å kartlegge ditt behandlingsbehov.

Tannlege vil se i munnen din, snakke med deg om dine ønsker og forventninger. Det blir tatt nødvendig røntgen.

Synes du det er ekkelt eller vondt med den platen i munnen når tannlege vil ta lite røntenbilde? Fortvil ikke, vi har en røntgenmaskin som kan ta 1 røntgenbilde av alle tenner på én gang. På den måten får tannlege komplett oversikt, og kan lage en behandlingsplan ned pris til deg.
Tannlege sjekker også om du har krav på trygderefusjon.

Eksempel på OPG
Eksempel på 1 stort røntgenbilde som gir tannlegen veldig god oversikt over status i munnen.

Etter du har vært hos tannlegen, kan du snakke med en av oss på kontoret. Vi kan gå gjennom behandlingsplan, snakke om eventuelle alternativer, hvordan vi skal tilrettelegge for at du får utført behandlingen osv. Vi vet at flere ikke tørr å spørre tannlegen om alt, så her har du muligheten til å spørre oss på kontoret.

Det er så gæli i munnen min at ingen kan hjelpe

«Det er så fælt i munnen min. Dere har aldri sett noe så fælt».
Dette er noe vi hører gang på gang. Vi har pasienter fra hele Norge, og mange kommer med omfattende behandlingsbehov. Derfor trenger du ikke å være redd, bekymret eller føle at det er pinlig. Vi som jobber hos OralCare har sett alt

Hva skjer etter undersøkelsen?

Etter du har vært på en undersøkelse hos oss, er det ingen forpliktelse til å gjennomføre behandling.

Hvis du bestemmer deg allerede på første undersøkelse om at du vil starte, kan vi sette opp ny time til det.

Mange vil ta med seg behandlingsplan hjem for å tenke litt. Vi kan avtale at vi kontakter deg etter noen dager/uker for å høre hva du ønsker å gjøre.

Det er lov å takke nei til behandling. Vi ønsker bare en tilbakemelding fra deg, slik at vi kan registrere at du ikke ønsker behandling, og dermed ikke noe mas fra oss. Det er du som bestemmer.

Kontakt OralCare

Har du spørsmål om tannbehandling hos OralCare? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg. Eller ring oss på 22 10 44 89.