Smiledesign: Se resultat på forhånd

Estetisk tannbehandling er nå mer forutsigbart enn det noen gang har vært før. Bildeteknologi kan nå la deg se resultatet på forhånd – før en tann blir behandlet.

Tannlege Adrian Matic er glødende opptatt av å ta i bruk teknologi i behandlingen, som gir fordeler for pasientene.

– Pasienter som kommer til oss med høye estetiske forventinger, har som regel tenkt på dette lenge og nå ønsker de å gjennomføre, sier tannlege Matic.

Typisk dreier det seg om

  • bygge opp igjen nedslitte tenner,
  • lukke mellomrom
  • skifte gamle kroner, eller
  • rette opp på skjevheter.

Slik gjorde vi det før

– Før kunne vi bare fortelle hvordan det kunne se ut. Deretter startet vi behandlingen og til slutt vi viste frem hva som tannteknikeren hadde laget, påpeker tannlege Adrian.

Dette var altså den analoge måten å gjøre slik behandling på.

Nå derimot …

– Med digital teknologi har dette har forandret seg. Det er ikke slik lenger at vi sliper på tenner og håper at alt blir greit. Nå kan vi planlegge smilet til pasienten på forhånd og vise dette på en skjerm med veldig stor nøyaktig hvordan sluttresultat vil se ut, sier tannlege Matic entusiastisk.

Smiledesign gjør behandlingen mye mer forutsigbar enn før og noe jeg anbefaler for de som ønsker en estetisk tannbehandling.

Rekkefølge på arbeidsflyt er omvendt

Før brukte vi 20 % av tiden på planlegging og 80 % av tiden på behandling.

Nå er det motsatt.

Nå bruker vi 80 % av tiden vår på planlegging og 20 % av tiden på behandling.

Pasienten har mer påvirkningskraft

Fordi med dagens teknologi, kan vi planlegge mye bedre, absolutt forutsigbart hvordan et smil eller tannsett kan se ut på forhånd før vi gjør noe med tennene. Vi kan vise det frem til pasienten, vi kan prate om det, vi kan høre på hva de ønsker og forandre det selv før behandlingen har startet.

Ekstra fordel

Med denne teknologien kan vi gjøre mye mindre invasiv inngrep. Det vil si at hvis vi planlegger godt, vi kan slipe mye mindre på tannen for å kunne oppnå sluttresultatet.

Slik kan du se ditt nye smil

Man kan da bare bestille en uforpliktende konsultasjon hvor vi kan planlegge alt digitalt, tar foto og intraoral scan og så kan vi vise frem på skjerm hvordan smilet ditt kan se ut.

Du kan deretter bestemme om du vil gjøre behandlingen eller ikke. Men da vet du i alle fall mer om hva du kan forvente. Det er med andre ord helt uforpliktende.

Tannlege Adrian Matic
Tilbud på SmileDesign: 99 kr!

I en begrenset periode får du Smiledesign (2D) hos tannlege Adrian til bare 99 kr. Tilbudet er bare gyldig i november og desember 2023.

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg for å sette opp time.

Du kan også ringe oss på 22 10 44 89 for bestilling. Når du ringer sier du at du vil bestille time for Smiledesign til 99 kr.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å fortsette, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Ring oss