Tannbehandlinger på våre klinikker

Tannbehandling hos OralCare

Hos OralCare får du ordnet alle tannproblemer. Vi utfører alt fra årlig sjekk, rens av tenner, tetting av hull med fyllinger, rotfyllinger, trekking av tann/tenner osv.

De fleste som kommer til oss, har et blandet behov, der man trenger en kombinasjon av flere typer tannbehandling.

På en konsultasjon vil tannlege snakke med deg om dine ønsker og forventning, ta røntgen hvis nødvendig, og lage en behandlingsplan på tannbehandling.

Bestill tannlegetime

Refusjon / støtte fra Helfo

Våre tannleger er alle godkjent for direkeoppgjør med Helfo. Det betyr at det er ingen søknad eller noe sånt. Hvis tannlege ser at det er refusjon på behandlingen, betaler du bare egenandel. Resten av beløpet vil tannlege kreve direkte fra Helfo, om det er snakk om tannskade, tannkjøttsykdom, munntørrhet eller andre problemer som går rett på refusjon fra Helfo.

Periodontitt

Mange har tannkjøttsykdomen periodontitt. Det er normalt refusjon på perio-behandling, og hvis man må trekke tann pga. perio som må erstattes. Men det er ikke alle tenner man får refusjon. Reglene er veldig spesifikke, og disse reglene kan vi veldig godt. Du kan være trygg på at du får refusjonen du har krav på.

Tannkrone

Krone kan brukes til å:

  • Bygge opp igjen nedslitte tenner.
  • Reparere store hull eller avskallinger.
  • Feste for bro eller protese.
  • Endre estetikk: Rette opp tenner, fjerne misfarging og mellomrom.

Vi tilbyr forskjellige typer tannkroner og porselenskroner.

Skallfasetter

Skallfasetter er et tynt lag som limes utenpå tannen. Først må man slipe ned litt av tannen, og skallfasett limes på. Brukes i hovedsak for estetisk tannbehandling f.eks. tette mellomrom mellom tenner, fjerne misfaring, endre fasong på tenner osv.

Tannbro

En tannbro er en rask og enkel løsning for å erstatte én eller flere manglende tenner. Broen festes over dine egne tenner. En bro er normalt 3 tenner/ledd eller lengre, alt etter situasjonen.

Vi tilbyr forskjellige typer tannbro og porselensbro.

 

Protese / gebiss

Med en delprotese eller helprotese kan du raskt få noe å tygge med. Hos oss får du delprotese og helprotese for både underkjeve og overkjeve.

Protese kan ofte lages i løpet av én dag.

Vi ordner også reparasjon og tilpasning/fornying av din tannprotese.

Kombinasjonsløsning bro og protese

Den beste løsningen for de som mangler jeksler og som ikke vil ha eller kan få implantat, og ikke ønsker løs delprotese, er en kombinasjon av en tannbro og protese.

Det er mest vanlig å sette på en bro, med protesefester i hver ende. Broen limes fast i dine egne tenner. Protesen kan du ta ut ved behov, som f.eks. rengjøring. Men du slipper altså å ha løs delprotese.

Implantat med krone eller bro

Vi kan erstatte én eller flere manglende tenner med tannimplantat.

For den som mangler eller må trekke alle tenner oppe eller nede, har vi en løsning som gir deg nye faste tenner i løpet av 4 dager.

Kontakt OralCare

Har du spørsmål om tannbehandling hos OralCare? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.

    Jeg bekrefter at jeg ønsker å bli kontaktet på TLF, SMS eller e-post.

    Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å fortsette, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.