Med implantat kan du si farvel til løse «dansende» tannproteser

Pasienter beskriver ofte følelsen av at protesen «danser» i munnen. For de med løse proteser, spesielt i underkjeven, skaper dette usikkerhet og ubehag. Den bevegelige protesen begrenser evnen til å spise og smilte selvsikkert. Implantatstøttede proteser tilbyr en betydelig forbedring fra løsninger som for eksempel proteselim.

I all hovedsak finnes det to løsninger på proteser festet til implantat:

  1. For underkjeve: To implantat med trykknapprotese
  2. For både overkjeve og underkjeve: Fire implantat med protese på barløsning.

1. Protese på to Implantat med trykknappfeste

Proteser utenfor munnen, som klikkes på festene i munnen.
Proteser utenfor munnen, som klikkes på festene i munnen.
Trykknappfestene i munnen, som skal holde protesene på plass.
Trykknappfestene i munnen, som skal holde protesene på plass.

Denne løsningen gir deg en protese som er festet på to implantater i underkjeven ved hjelp av trykknapper. Dette gir en betydelig økning i stabilitet sammenlignet med en ren løs protese i underkjeven. Mange vil også kunne få trygderefusjon på denne løsningen. Se mer om det her: https://oralcare.no/implantat/klikkprotese-pa-implantat-i-underkjeve/

2. Protese på fire Implantat med bar-løsning

Metallstruktur og protese.
Metallstruktur og protese.
Protesen sett under fra. De gule pakningene stabiliserer protesen.
Protesen sett under fra. De gule pakningene stabiliserer protesen.

Med protese på bar-løsning får du enda mer stabilitet enn bare med to implantat, som i forrige løsning. Protesen festes til fire implantater som har en metallstruktur, som ligger under protesen i munnen. Dette gir en følelse av faste tenner, selv om protesen fortsatt kan tas inn og ut av brukeren. Kan brukes både i over og underkjeven og er ofte en løsning for personer med litt mindre kjeveben i bakre regioner til faste tenner. Løsningen er også noe lavere pris enn for eksempel All on 4.

Hovedfordeler med implantat og proteser

Økonomisk rimeligere: Våre implantatstøttede proteser gir deg muligheten til å oppnå en fastere protese uten de høyere kostnadene forbundet med fullt faste implantatbroer.

Minimalt Inngrep, maksimal komfort: Med vår tilnærming til implantatbehandling kan vi oppnå gode resultater med disse løsningen selv når det er lite kjeveben til faste tenner. Dette betyr mindre inngrep, raskere heling og en god behandlingsopplevelse.

Stabilitet: Våre proteser festet til implantater gir bedre stabilitet og komfort enn vanlige uttakbare proteser.

Hva kan du få her hos OralCare

1. Konsultasjon: Din første konsultasjon er en mulighet for oss til å forstå dine mål og begrensninger. Vi vil skape en plan som passer din økonomi og gir deg et smil du kan være stolt av.

2. Finansieringsalternativer: Vi tilbyr fleksible finansieringsalternativer for å gjøre behandlingen enda mer tilgjengelig for deg. Spør oss om detaljer under konsultasjonen.
3. Erfarne Tannleger: Vårt team av dedikerte tannleger har lang erfaring med implantatprotetikk. Du kan føle deg trygg på at du får kvalitetsbehandling til en fornuftig pris.

Ønsker du å utforske rimelige alternativer for å forbedre ditt smil? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. La oss sammen finne den beste løsningen for deg.

Kontakt OralCare

Har du spørsmål om tannbehandling hos OralCare? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg. Eller ring oss på 22 10 44 89.

Ring oss