Har du problemer med dine tenner?
Ønsker du å få hjelp?

OralCare hjelper alle som ønsker å få ordnet opp i tannproblemer

Vi er alle forskjellig, og behandling må tilpasses hver enkelt persons tannsituasjon og ønsker.

I tillegg må en behandlingsplan være økonomisk mulig å gjennomføre for deg.

Bor du langt unna unna klinikken vår, kan vi sette opp et gjennomføringsløp som gir deg minst mulig besøk på tannklinikken.

Kontakt oss for en undersøkelse og motta pakkepris på tannbehandling.

Slik kan du kontakte oss: Fyll ut skjema eller ring oss på 22 10 44 89.

Anette er pasientkoordinator hos OralCare
Anette er pasientkoordinator hos OralCare, og kan svare på alle spørsmål du måtte ha etter du har vært hos tannlegen for undersøkelse.

Trygderefusjon / støtte fra Helfo

Mange tannsituasjoner kan delvis dekkes av refusjon fra Helfo. Her er noen eksempler:

  • Hvis en tann må trekkes på grunn tannkjøttsykdom (perio/pyrea), har man ofte krav på refusjon for å erstatte tannen.
  • Svært nedslitte tenner kan gi refusjonsmulighet for å reparere tann/tenner.
  • Hvis man har løs protese i underkjeven som man sliter med å bruke, kan det være mulig med implantat i underkjeve som protese festes på, som kan dekkes av refusjon.

Felles for alt som har med refusjon, er at det må dokumenteres veldig godt før det kan avgjøres om det er refusjon eller ikke. Helfo har et strengt regelverk som må følges.

Vi er godt kjent med regelverket for refusjon på tannbehandling. Våre tannleger og kirurger er registrert hos Helfo for direkterefusjon. Det betyr at hvis du har krav på refusjon, ordner tannlegene alt, og du betaler bare egenandel. Tannlegen ordner det økonomiske direkte med Helfo, det er derfor ingen søknad for den som har krav på refusjon.

Før- og etterbilder tannbehandling hos OralCare. Trykk på bilde for større bilde.

Har du tannlegeskrekk som gjør at du ikke får fikset tennene dine?

Veldig mange som kommer til oss har stort behandlingsbehov, og noe vi ofte hører er ordet tannlegeskrekk. Historier om dårlig opplevelse hos skoletannlege er en gjenganger. Mens andre har spesifikke fobier som f.eks. sprøyteskrekk, lukt osv.

Vi vil påstå at de fleste som gjennomfører tannbehandling hos oss mister skrekken, dette fordi de opplever at tannlegene våre behandler de uten smerter og behandlingen utføres raskt.

Narkose

For de som ikke greier å gjennomføre tannbehandling, kan vi tilby narkose. Da sover du mens behandlingen blir utført. Narkose krever helse-godkjenning av narkoselege.

Tannlege Marius
Hvor har OralCare tannklinikk?

Vi utfører de fleste typer tannbehandling, det gjør at du slipper å bli henvist til andre ved komplisert behandling. Vanlig tannbehandling, omfattende behandling, kirurgi, tannimplantat, behandling i narkose osv… ja alt dette gjør vi i våre lokaler i Oslo.

OralCare Oslo ligger i Linderud kjøpesenter, utenfor bykjernen. Det er lett å komme hit med bil, og masse parkeringsplasser i parkeringskjeller og utenfor senteret.

På Linderud er det også mange busslinjer og Tbane. Kommer man med fly fra andre deler i landet, kan man ta flybussen som går direkte fra Oslo Lufthavn til Linderud.

Vi ønsker også å informere om at vi har tannklinikk i utlandet (Budapest, Ungarn). Der kan man spare 30-70% på behandlingen i forhold til Norge. Behandlingsplan får du i Oslo. Gi beskjed så lager vi pris for behandlingen i Budapest. Etterpå er det opp til deg å bestemme om du vil gjøre behandling i Oslo eller utlandet.

Tannbro
Tannbro helkjeve

Tannbro kan brukes til å erstatte en eller flere manglende tenner. OralCare tilbyr metallfri tannbro til svært god pris. Vi kan også tilby den gamledagse typen med metallkjerne hvis du ønsker det. Prisforskjell mellom metallkjerne og metallfri er liten, og de aller fleste velger metallfri. På fortenner og hjørnetenner anbefales metallfri. Bro lages normalt med 3 tenner/ledd eller lengre, alt etter situasjonen. Løsning for overkjeve og underkjeve.

Tannkrone
Illustrasjon av tannkrone

Knekt eller ødelagt tann kan vanligvis repareres med komposittfylling, men hvis tannen er for ødelagt, må man sette på en tannkrone / porselenskrone. Kroner og skallfasetter kan også brukes til estetisk behanding.

Tannimplantat
Erstatt tre eller flere manglende tenner med implantat

Mangler du en eller flere tenner? Må du trekke og ønsker å erstatte? Da kan tannimplantat være løsningen. Brukes for å erstatte alt fra én tann, til alle tenner i en eller begge kjever. Erstatt 3 manglende tenner med 2 implantat og bro med 3 tenner.

Mangler du eller må trekke alle tenner oppe, nede eller begge deler, kan løsningen være faste tenner på 4 dager. Løsningen gjør at du slipper unødvendig helningstid før du blir ferdig.

Tannprotese
Tannprotese, gebiss

Tannprotese (gebiss) er noe du kan få hos oss. Trenger du ny helprotese eller deltprotese så ordner vi det. Vi bruker en lokal tanntekniker som gjør at vi ofte kan tilby ny tannprotese på svært, svært kort tid. Tannteknikeren lager normalt tannprotese i løpet av én dag, mens du venter. Du kan derfor slippe mange besøk før protesen blir ferdig.

Visste du at ofte kan våre kirurger trekke tann og sette inn tammimplantat på samme timeavtale? På den måten slipper man unødvendig helningstid. Bestill time for å sjekke om dette er mulig for deg.

Smiledesign - se resultat på forhånd

OralCare tilbyr Smiledesign for den som ønsker det. Smiledesign er god løsning for den som trenger behandling på tenner som vises når du smiler, eller de som ønsker estetisk behandling.

Smiledesign er enkelt sagt en måte du kan se resultatet før du bestemmer deg for om du vil få utført behandling. Første steg er å se resultatet på skjerm. Etterpå kan vi lage modell som du kan prøve i munnen osv.

OralCare i Oslo utfører omfattende tannbehandling og implantatkirurgi. Vi utfører også vanlig behandling. Vi tar i mot nye pasienter fra hele landet. Bor du nærmere Trondheim eller Tromsø, kan du utføre behandling hos vår partnerklinikker.

Har du spørsmål om behandling eller ønsker å bestille time? Ring oss på 22 10 44 89 eller send oss en melding så tar vi kontakt med deg.

Ring oss