E.max: Naturlig utseende, metallfritt og overlegen styrke

Høy estetikk og overlegen styrke gjør E.max-porselen til ett stort gjennombrudd i kosmetisk tannbehandling.

Før: Den tradisjonelle måten brukt til å lage en tannkrone var med å først støpe en kjerne av metall, for deretter å legge på porselen lagvis. Metoden er fortsatt brukt i stor grad.

Nå: E.max helkeramiske kroner og fasetter blir laget av et enkelt stykke «litium disilicate». Her er det altså ingen metallkjerne, men samme materialet hele veien gjennom.

På denne måten har tannlegen større mulighet til å lage en fasett eller krone som passer dine tenners opprinnelige farge og fysiske egenskaper.

E.max-porselen er den ledende helkeramiske restaureringen brukt til estetisk tannbehandling i dag. En perfekt erstatning til den tradisjonelle metallbaserte tannkronen.

E.max helkeramiske tannkroner og skallfasetter er laget med naturlig utseende og inneholder ingen metall.

Avhengig av det pasienten ønsker å få utført anbefaler tannlegen kroner eller skallfasetter. Alt til sitt bruk.

E.max-porselen kan brukes til å:

  • Fjerne misfarging og flekker på tennene
  • Rette opp skjeve tenner
  • Reparere frakturerte tenner
  • Gjenoppbygge nedbrutte tenner av tannråte
  • Bytte ut gamle u-estetiske tannkroner
  • Endre på form/fasong på tenner

Det patenterte e.max-materialet har mer enn 10 års klinisk dokumentasjon med en 98,2 % suksess rate, i følge produsenten Ivoclar Vivadent.

Hvor lenge kan e.max-porselen vare?

E.max lithium disilicate er et ekstremt slitesterkt materiale og er klinisk bevist for mer enn 10 år i bransjen. Med riktig stell og regulære tannlegebesøk, kan e.max-restaureringer vare i mange år. Pasienten selv er like viktig andel i regnestykket som får fasetter eller kroner til å vare i mange år. Bra egenrenhold og oppfølging med tannlege er det essensielle.

Kontakt OralCare

Har du spørsmål om tannbehandling hos OralCare? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg. Eller ring oss på 22 10 44 89.