fbpx

Snakk med oss

Telefon 22 10 44 89

Besøk oss

Oslo, Trondheim og Budapest

Skriv til oss

Kontaktskjema

Timebestilling

Bestill time

Tannbehandling under sedasjon & narkose

Lider du av tannlegeskrekk, sprøyteskrekk eller andre ting som holder deg borte fra tannlegen? Nå kan du få tannbehandling i narkose!

Mange av de som kommer til OralCare har ikke vært hos tannlege på tiårsvis. Årsaken til unngåelse av tannlegebesøk er ofte oppgitt til å være dårlige opplevelser hos skoletannlegen i sin tid. Dette skapte en angst så sterk at mange faktisk aldri har vært hos tannlege siden den gang. Når man har så sterk angst, kan sedasjon eller narkose gjøre det mulig å gjennomføre behandling, som ellers ville vært vanskelig å få utført.

Typer anestesi

Sedasjon: Sedasjon gjør at man kommer i en tilstand fra trøtt til full søvn. Sedasjon utføres av anestesilege og er supplement til vanlig tannlegebedøvelse. Sedasjon tilbys pr. dags dato bare hos OralCare Budapest.

Narkose: Det brukes intravenøst sovemiddel og smertestillende. Pasienten sover helt, kjenner ikke smerte og beveger seg ikke. Full narkose blir utført av anestesilege sammen med anestesisykepleier.

Når brukes narkose eller sedasjon?

Ved omfattende kirurgiske inngrep: Noen typer operasjoner kan være omfattende eller smertefulle. Og det gjør at narkose kan være et krav fra behandlende tannlege eller kirurg.

Personer med tannlegeskrekk: Voksne pasienter med angst for behandling og som ikke ser seg i stand til å utføre behandling uten narkose eller sedasjon.

Sterk brekningsrefleks: Hos personer med sterk brekningsrefleks, som gjør det er vanskelig eller umulig å gjennomføre behandling på ordinær måte, kan narkose være en løsning.

Har du spørsmål om tannbehandling eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om tannbehandling eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg

Hva er ditt navn?*
Hva er ditt telefonummer?*
Hva er din e-postadresse?*
Velg klinikk du ønsker å kontakte*
Spørsmål eller beskjed:*

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyttig informasjon

Please wait

Copyright © OralCare AS