De fleste trenger forskjellige typer tannbehandling

Tannbehandling

OralCare skreddersyr behandlingsopplegg som er tilpasset din situasjon. Vi gjør alt fra rens av tenner, fyllinger, til mer omfattende behandling med kroner, bro, tannimplantat, proteser osv. F.eks. den som mangler en eller flere tenner, kan ofte tilbys tre forskjellige alternativer.

Funksjonell behandling

Vi kan reparere knekte og ødelagte tenner med fyllinger, tannkroner, skallfasetter og bro. Oppbygging av nedslitte tenner gjør vi også. Det finnes alltid en løsning for at du skal få tilbake muligheten til å ha tenner du kan bruke uten smerter og kan smile uten å holde for munnen.

Estetisk behandling

Skjeve, korte eller misfarget tenner kan ordnes. Store mellomrom mellom tenner kan tettes. Ofte må man ta i bruk tannkroner, skallfasetter og den type behandlinger. Vi anbefaler alltid å lage en modell av planlagt ferdig utseende før vi starter eventuell behandling.

Erstatte manglende tann

Vi kan erstatte en eller flere manglende tenner med tannimplantat eller tannbro. Spesialløsning for den som mangler eller må trekke alle tenner oppe og/eller nede, der man får faste tenner i løpet av 4 dager. Vi tilbyr også vanlig delproteser og helproteser for den som ønsker det.

Hva koster behandling?

Mange har smerter og problemer med tenner. Svært mange sier de er redd for hvor mye det vil koste, eller at de tenker at det er ikke noe poeng i å kontakte tannlege fordi det blir for dyrt.

Vi tilbyr forskjellige typer behandlinger, og ofte er det flere løsninger på samme problem. Derfor prøver vi alltid å tilpasse behandlingsplan og pris til å passe ditt budsjett.

Første konsultasjon inkl. 2D-røntgen koster 890 kr. Da får du behandlingsplan og pris for tannbehandling.

Trygderefusjon fra Helfo

Har du perio, munntørrhet eller andre sykdommer/problemer som gir rett til refusjon fra Helfo? Hos oss er det ingen søknad for refusjon, det er tannlegen som utfører refusjonsbehandlingen og sender regning direkte til Helfo. pasienter betaler bare resterende egenandel.

Tannkjøttsykdom

Mange som kommer til OralCare, har problemer med tannkjøttsykdommen periodontitt, mange kaller det pyrea. Denne sykdommen er noe vi er godt kjent med, og kan utføre perio-behandling med refusjon.

Hva sier våre pasienter?

Dag Hagen
Dag Hagen
Les mer
Profesjonelle, kjappe og veldig hyggelige.
Gunnar Hveem
Gunnar Hveem
Les mer
Så langt har alt gått bra. Det er nå drøyt to år siden jeg tok kontakt med Oralcare for å be om hjelp til tannbehandling. Jeg føler jeg blir fulgt opp på en ansvarlig måte. Jeg synes også at min tannlege på Lindeberg gjør en utmerket jobb. Jeg har ikke hatt problemer med tennene på over 2 år, men jeg velger å ta en total evaluering etter noe lengre tid.
Knut Arvid Andersen
Knut Arvid Andersen
Les mer
Jeg er meget fornøyd med « min» tannlege på oral care gir alltid god forklaring og gode anbefalinger om riktig tannpleie. Veldig fornøyd
Bjørn Nilsen
Bjørn Nilsen
Les mer
Kjempe fornøyd med Tannlegen, hyggelig, flink å forklare, god opplevelse for en mad tannlegeskrekk
Tollef Øyvind Solli
Tollef Øyvind Solli
Les mer
Brukt oral Care i flere år. Veldig fornøyd.
Sigbjørn Skare
Sigbjørn Skare
Les mer
Kom fir time kl 13:50 idag 15 februar, viste seg at jeg kom 1mnd for tidlig... etter 10 min hadde de likevel fixa en time fir meg, bra service
Atta Mohammed
Atta Mohammed
Les mer
Hei, jeg hadde time hos tannlege Anam. Hun var profesjonell, veldig hyggelig, ga god informasjon og valgmuligheter. Så jeg er veldig fornøyd med behandlingen og den behagelige atmosfæren Vil anbefale både henne og Oralcare.
Previous
Next

Tannklinikk på Linderud i Oslo - vi utfører vanlig og omfattende tannbehandling og implantatkirurgi

Vi holder til i Oslo, på Linderud senter, 3. etasje i Helseavdelingen. Siden Linderud er utenfor sentrum, er det enkelt å komme med bil, parkeringsplass ute og i parkeringskjeller. Komer du med offentlig transport er T-bane og buss et par steinkast unna.

Har du behov for tannbehandling? Send oss en beskjed, så tar vi kontakt med deg!

Ønsker du å ringe oss? Telefonnummer: 22104489

OralCare AS, Erich Mogensøns vei 38, 0594 Oslo. TLF 22104489. Org.nr: 999661548