OralCare

Slik kan du få reparert ødelagte tenner, og erstattet manglende tenner

Her kan du se et utvalg av før- og etter-bilder etter behandling med tannkroner og tannbro

Tannbro

Tannbro kan brukes til å erstatte en eller flere manglende tenner. OralCare tilbyr metallfri tannbro til svært god pris. Vi kan også tilby den gamledagse typen med metallkjerne hvis du ønsker det. Prisforskjell mellom metallkjerne og metallfri er liten, og de aller fleste velger metallfri. På fortenner og hjørnetenner anbefales metallfri. Bro lages normalt med 3 tenner/ledd eller lengre, alt etter situasjonen. Løsning for overkjeve og underkjeve.

Tannbro helkjeve
Erstatt flere manglende tenner med tannbro

Krone / porselenskrone

Knekt eller ødelagt tann kan vanligvis repareres med komposittfylling, men hvis hvis tannen er for ødelagt, må man sette på en tannkrone. Kroner og skallfasetter kan også brukes til estetisk behanding.

Her kan du se et utvalg av før- og etter-bilder etter behandling med tannimplantat

Tannimplantat

Mangler du en eller flere tenner? Må du trekke og ønsker å erstatte? Da kan tannimplantat være løsningen. Brukes for å erstatte alt fra én tann, til alle tenner i en eller begge kjever. Den som mangler 3 tenner ved siden av hverandre, kan få 2 implantat med 3ledds bro. Den som mangler eller må trekke alle tenner oppe, nede eller begge deler, kan vurdere løsningen som gir faste tenner på 4 dager med vår spesialløsning. Våre spesialister kan ofte trekke og sette inn implantat på samme timeavtale. Dette gjør at du kan bli fortere ferdig enn den gamledagse måten med venting etter trekking.

Tannimplantat
Tannprotese, gebiss

Tannprotese & gebiss

Vi tilbyr tannproteser, både delprotese og helprotese, alt etter behov. Vi bruker en lokal tanntekniker, som gjør at vi ofte kan tilby ny tannprotese på svært, svært kort tid. Tannteknikeren lager normalt tannprotese i løpet av én dag.

Trygderefusjon, støtte og Helfo

Vi er godt kjent med regelverket for refusjon på tannbehandling. Våre tannleger og spesialister er registrert hos Helfo for direkterefusjon. Det betyr at hvis du har krav på refusjon, ordner tannlegene alt, og du betaler bare egenandel. Tannlegen ordner det økonomiske direkte med Helfo, det er derfor ingen søknad for den som har krav på refusjon.

Tannlegeskrekk

Kaldsvetter du bare med tanken på tannlege, tilbyr vi beroligende medisin før behandling. Hos OralCare Oslo kan behandlingen gjøres under narkose hvis du ønsker det.

Tannbehandling i utlandet

Vi utfører alle typer tannbehandling på klinikken i Oslo. Men den som ønsker tannbehandling i utlandet for å spare penger eller andre årsaker, kan vi henvise til vår partner OralCare Hungary som har klinikk i Budapest. Ønsker du behandling i utlandet, anbefaler vi uansett en konsultasjon på vår klinikk i Norge først, slik at vi kan utarbeide behandlingsplan med pris og refusjonsvurdering før du tar noen avgjørelse. Du kan også reise direkte til Budapest for konsultasjon og behandling hvis du ønsker det.

Ønsker du mer informasjon om tannbehandling?

OralCare er en tannklinikk i Oslo som utfører omfattende tannbehandling og implantatkirurgi. Vi utfører også vanlig behandling. Vi tar i mot nye pasienter fra hele landet.

Hvordan kan vi hjelpe deg? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg.

    Jeg bekrefter at jeg ønsker å bli kontaktet på TLF, SMS eller e-post.

    Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å fortsette, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.