Tannbehandling under sedasjon & narkose

Lider du av tannlegeskrekk, sprøyteskrekk eller andre ting som holder deg borte fra tannlegen? Nå kan du få tannbehandling i narkose!

Mange av de som kommer til OralCare har ikke vært hos tannlege på tiårsvis. Årsaken til unngåelse av tannlegebesøk er ofte oppgitt til å være dårlige opplevelser hos skoletannlegen i sin tid. Dette skapte en angst så sterk at mange faktisk aldri har vært hos tannlege siden den gang. Når man har så sterk angst, kan sedasjon eller narkose gjøre det mulig å gjennomføre behandling, som ellers ville vært vanskelig å få utført.

Typer anestesi

Sedasjon: Sedasjon gjør at man kommer i en tilstand fra trøtt til full søvn. Sedasjon utføres av anestesilege og er supplement til vanlig tannlegebedøvelse. Sedasjon tilbys pr. dags dato bare hos OralCare Budapest.

Narkose: Det brukes intravenøst sovemiddel og smertestillende. Pasienten sover helt, kjenner ikke smerte og beveger seg ikke. Full narkose blir utført av anestesilege sammen med anestesisykepleier.

Når brukes narkose eller sedasjon?

Ved omfattende kirurgiske inngrep: Noen typer operasjoner kan være omfattende eller smertefulle. Og det gjør at narkose kan være et krav fra behandlende tannlege eller kirurg.

Personer med tannlegeskrekk: Voksne pasienter med angst for behandling og som ikke ser seg i stand til å utføre behandling uten narkose eller sedasjon.

Sterk brekningsrefleks: Hos personer med sterk brekningsrefleks, som gjør det er vanskelig eller umulig å gjennomføre behandling på ordinær måte, kan narkose være en løsning.

Kontakt OralCare

Har du spørsmål om tannbehandling hos OralCare? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.

    Jeg bekrefter at jeg ønsker å bli kontaktet på TLF, SMS eller e-post.

    Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å fortsette, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.