OralCare

Slik kan du få reparert ødelagte tenner, og erstattet manglende tenner

Her kan du se et utvalg av før- og etter-bilder etter behandling med tannkroner og tannbro

Tannbro

Tannbro kan brukes til å erstatte en eller flere manglende tenner. OralCare tilbyr metallfri tannbro til svært god pris. Vi kan også tilby den gamledagse typen med metallkjerne hvis du ønsker det. Prisforskjell mellom metallkjerne og metallfri er liten, og de aller fleste velger metallfri. På fortenner og hjørnetenner anbefales metallfri. Bro lages normalt med 3 tenner/ledd eller lengre, alt etter situasjonen. Løsning for overkjeve og underkjeve.

Tannbro helkjeve
Erstatt flere manglende tenner med tannbro

Krone / porselenskrone

Knekt eller ødelagt tann kan vanligvis repareres med komposittfylling, men hvis hvis tannen er for ødelagt, må man sette på en tannkrone. Kroner og skallfasetter kan også brukes til estetisk behanding.

Her kan du se et utvalg av før- og etter-bilder etter behandling med tannimplantat

Tannimplantat

Mangler du en eller flere tenner? Må du trekke og ønsker å erstatte? Da kan tannimplantat være løsningen. Brukes for å erstatte alt fra én tann, til alle tenner i en eller begge kjever. Den som mangler 3 tenner ved siden av hverandre, kan få 2 implantat med 3ledds bro.

Tannimplantat
Bro for hel kjeve på tannimplatnat

Faste tenner på 4 dager

Den som mangler eller må trekke alle tenner oppe, nede eller begge deler, kan vurdere løsningen som gir faste tenner på 4 dager med vår spesialløsning. Våre spesialister kan ofte trekke og sette inn implantat på samme timeavtale. Dette gjør at du kan bli fortere ferdig enn den gamledagse måten med venting etter trekking.

Tannprotese & gebiss

Vi tilbyr tannproteser, både delprotese og helprotese, alt etter behov. Vi bruker en lokal tanntekniker, som gjør at vi ofte kan tilby ny tannprotese på svært, svært kort tid. Tannteknikeren lager normalt tannprotese i løpet av én dag.

Tannprotese, gebiss

Trygderefusjon, støtte og Helfo

Vi er godt kjent med regelverket for refusjon på tannbehandling. Våre tannleger og spesialister er registrert hos Helfo for direkterefusjon. Det betyr at hvis du har krav på refusjon, ordner tannlegene alt, og du betaler bare egenandel. Tannlegen ordner det økonomiske direkte med Helfo, det er derfor ingen søknad for den som har krav på refusjon.

Tannlegeskrekk

Hos oss er det mulig med behandling i narkose. Ta kontakt for mer info om dette.

Tannbehandling i utlandet

Spar penger ved å utføre tannbehandling i utlandet. OralCare har egen tannklinikk i Budapest (Ungarn). Vi anbefaler alle å utføre en undersøkelse i Oslo for å lage behandlingsplan med pris og sjekke refusjonsmuligheter, FØR man reiser til utlande. Oppfølging etter fullført behandling kan du ta i Oslo.

Ønsker du mer informasjon om tannbehandling?

OralCare er en tannklinikk i Oslo som utfører omfattende tannbehandling og implantatkirurgi. Vi utfører også vanlig behandling. Vi tar i mot nye pasienter fra hele landet.

Hvordan kan vi hjelpe deg? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg.