Få gleden av å smile og spise favoritt maten din med nye faste tenner

Vi setter inn tannimplantat og bro for hel kjeve med minimal smerte, god komfort og naturlige resultater.
Dame som smiler

Hva er tannimplantater for hel kjeve?

Tannimplantater for hel kjeve, også kalt for «All-On-4», er et komplett tannimplantatsystem utviklet for pasienter som ikke kan opereres med tradisjonelle implantater på grunn av mangel på benvolum og plass i munnen.

Behandlingen kan gjøres i overkjeve, underkjeve eller begge kjever.

Med All-On-4 går du fra å være fullstendig tannløs til å ha et sett med naturlige og faste tenner som gir deg det glødende smilet som du kan være stolt over, og evnen til å spise favoritt maten din!

Vi utfører ca. 40 slike behandlinger i året og våre pasienter er utrolig fornøyde med resultatet og livskvaliteten de har fått.

Er denne behandlingen for meg?

Denne løsningen er perfekt for deg hvis du:

Det er derimot enkelte livsstilsvaner eller helsetilstander som vi tar høyde for under konsultasjon. På et generelt plan kan vi si at folk med tilsvarende «normal» helse er gode kandidater for en slik løsning. Dersom du vurderer en slik behandling bør du kartlegge dine livsstilsvaner og helsetilstand før du snakker med oss eller andre behandlere.

Bro for hel kjeve på tannimplatnat

Fordeler med tannimplantater i hel kjeve

Faste og nye tenner på 4 dager!

Slipp protese under helningstiden.

Føl deg stolt og trygg med et vakkert smil som ser ut og fungerer som naturlige tenner.

Langvarig og naturlig.

Tannleger

Johan Nordblom

Johan er tannlege med godkjenning for refusjon på implantatprotetikk, noe som betyr at han er godkjent hos Helfo for å gi refusjon på tenner som blir satt på implantat. Han utfører implantatbroer, kroner og andre løsninger på tannimplantat når pasient har krav på refusjon fra Helfo.

Adrian Matic

Adrian er tannlege med godkjenning for refusjon på implantatprotetikk. Han utfører implantatbroer, kroner og andre løsninger på tannimplantat.

Tannimplantater med bro i hel kjeve, steg for steg

Implantater blir festet i overkjeve, underkjeve eller begge kjever.

Fester skrus på implantatene.

Bro skrus fast på implantatene.

Slik gikk Anne Kari fra å være fullstendig tannløs til et nytt og glødende smil!

Anne Kari hadde tannlegeskrekk og stram økonomi, men bestemte seg for å gjøre noe med situasjonen sin med hjelp og veiledning fra oss.

Anne-Kari møtte på mange av problemene som et følge av manglende og ødelagte tenner. Pratet minst mulig med fremmede, kunne ikke spise favoritt matvarene sine, og det verste, måtte skjule smilet sitt.

Hun var i en posisjon som veldig mange befinner seg i. Stram økonomi var et stort hinder for Anne-Kari.

«Det er mange som sliter med det samme som som jeg slet med. Folk vet ikke at det finnes sånne muligheter og får beskjed om at det ikke finnes støtteordninger»

-Anne-Kari, Skien

I tillegg hadde hun tannlegeskrekk. Vi gikk gjennom prosessen i et tempo som hun var komfortabel med og vi gjennomførte behandlingen mens Anne-Kari var under narkose. Det betyr at hun sovnet før innsetting av implantat.

Oralcare tannklinikk på Linderud i Oslo

Klinikken ligger inne på Linderud senter, ved Riksvei 4 (også kalt Trondheimsveien). 

Adresse: Erich Mogensøns vei 38, 0594 Oslo.

For den som kommer langtveis fra med bil, slipper man derfor inn til sentrum av byen. Parkering ute og i parkeringshus.

Den som kommer med offentlig transport, kan ta T-bane til Linderud, eller buss til Linderud senter/Linderudsletta. Sjekk ruter.no for mer informasjon.

Flybussen (FB1) til/fra Oslo Lufthavn Gardermoen stopper også rett utenfor.

Er du interessert i mer informasjon eller ønsker å bestille time for en undersøkelse?

Du kan bestille time direkte i vår e-timebok, ringe oss på 22 10 44 89, eller fyll inn skjema nedenfor så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig!

Ønsker du å utføre behandling i utlandet, og da trolig spare litt penger i forhold til å gjøre det i Norge, kan du få pris for behandling utført i Budapest hos OralCare Hungary! Spør oss når du kommer til undersøkelse.

Kontakt OralCare

Har du spørsmål om tannbehandling hos OralCare? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg. Eller ring oss på 22 10 44 89.