fbpx

Snakk med oss

Telefon 22 10 44 89

Besøk oss

Oslo og Budapest

Skriv til oss

Kontaktskjema

Sentralbordet er åpent

Man-tor 09 til 16 (fredager 09 - 15)

Slik kan tannimplantat erstatte manglende tenner

Tannimplantat er den moderne måten å erstatte en manglende tann på.

Et tannimplantat er lagd av titan, som kroppen aksepterer nesten som sitt eget vev. Titanskruen vokser fast i kjevebenet og fungerer som en kunstig tannrot for en ny tannkrone.

OralCares tannleger og spesialister har lang erfaring med store og små behandlinger med tannimplantat. Alt fra å erstatte en tann til å rekonstruere hele tannløse kjever.

For informasjon om implantatløsninger, gå til vår implantat-side: Implantatkirurgi.no

Alternativ behandling for implantat

Har man bra kjeveben og er ellers en god kandidat for tannimplantat, er det mange fordeler med tannimplantat fremfor bro.

Bestill time for å motta spesifisert pris og behandlingsplan.

Ofte stilte spørsmål om tannimplantat

Spørsmål: Er det risiko med å utføre behandling med tannimplantat?

Svar: Som ved alle typer kirurgiske inngrep er det alltid risiko. Selv om dette skjer ekstremt sjeldent, så blir man informert av tannlege om potensiell risiko som gjelder din situasjon.

Spørsmål: Kan alle få tannimplantat?

Svar: I utgangspunktet ja. Men det er noen som har større risiko enn andre. Dette kan være spesielle sykdommer og tilstander. Personer som røyker har høyere komplikasjonsfare enn de som ikke røyker. Tannlegen vil diskutere slike ting med hver enkelt pasient på bakgrunn av helseskjema som blir utfylt ved første time.

Spørsmål: Hvor lenge varer tannimplantat?

Svar: Tannimplantat har ingen "best før"-dato eller en utgangsdato. Det er hver enkelt persons evne til å følge opp dette med egenrenhold og regelmessig oppfølging med tannlege/tannpleier som avgjør levetiden til implantat. Implantat er tross alt en erstatning for personens egne tenner, som av en eller annen årsak måtte trekkes. Ingen erstatninger kan bli like gode som originalen, nemlig kroppens egne tenner. Slik at det finnes ingen garantier. Men følger man opp dette på en ordentlig måte kan tannimplantat gjerne holde livet ut.

Spørsmål: Vil kroppen min akseptere implantat?

Svar: Implantater er lagd av titan, som kroppen aksepterer fullt ut. Dette er det samme materialet som man bruker ved feks benbrudd. Kroppen aksepterer titan nesten som sitt eget vev. Titan vokser fast i kjevebenet og fungerer som en kunstig tannrot for en ny tannkrone.

Copyright © OralCare AS