fbpx

Snakk med oss

Telefon 22 10 44 89

Besøk oss

Oslo, Trondheim og Budapest

Skriv til oss

Kontaktskjema

Timebestilling

Bestill time

Bittrehabilitering med avanserte protetiske løsninger

Nedslitte og manglende tenner kan ofte repareres eller erstattes på flere måter. OralCare tilbyr alle typer bittrehabilitering.

Skader på tenner kan komme av mange årsaker. For eksempel

  • mangelfull egenomsorg
  • karies
  • tannløsningssykdom
  • ulykker og slagskader
  • nedslitte tenner for eksempel tannslitasje fra tanngnissing
  • erosjon av syrer/sure drikker
  • andre årsaker

Erstatte manglende tenner

Nå er det blitt vanlig å erstatte manglende tenner med implantat. Implantat er i all enkelhet en kunstig tannrot som fungerer som feste for enten porselenskroner eller proteseløsninger. Både enkeltenner og hele tannsett rehabiliteres på denne måten.

OralCares spesialister benytter 3D-CT-scan og analyse av bildene i spesiell software. Dette danner grunnlaget for vurdering av innsetting av tannimplantat, sammen med digitaliserte modeller av nåværende tannstatus.

Erstatte tenner uten implantat

Broløsninger av porselen er ofte førstevalget i situasjoner man mangler tenner, men fortsatt har tenner igjen som står på de riktige stenene i kjeven og som fortsatt har bra feste i benet.

Manglende tenner kan også erstattes av proteseløsninger i kombinasjon med egne faste tenner og kroner, enten som porselen eller teleskopkroner. Det finnes mange avtakbare protesesystemer og gode låsmekanismer for å holde protesene fast.

Tannlege Marius Fischer har erfaring og et vel-etablert samarbeid med tanntekniker for å lage gode løsninger til hver pasients situasjon.

For å lære mer om dine muligheter, bestill time for undersøkelse her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyttig informasjon

Please wait

Copyright © OralCare AS