Inge Meisal

Født: 1978
Kommer fra Meisal i Romsdal
Bor i Oslo
Medeier og grunder i OralCare AS.

Jeg får ofte spørsmålet: Hvordan kom du på alt dette da, med tannturisme og alt?
Svaret er enkelt: Jeg fikk en grusom tannpine! Noe så inni ... tannpine.

Hvordan det hele startet

La oss ta det fra starten. Jeg fikk tannpine ettermiddag 16. mai 2006. Tannpinen var så fryktelig at tårene trillet. Heldigvis var det en som åpnet tannklinikken og forbarmet seg over meg neste dag, på selveste 17.mai. Satt i stolen, tannen ble åpnet opp og det hele var stort sett over på 15 minutter. Betaling: 2000 kr, noe jeg gladelig betalte siden han ofret familiehygge med å dra på jobb. All ære for det.

Jeg begynte å gå fast til denne tannlegen. Så fortsatte det; 1500 - 2000 kr måtte betales stort sett hver gang, uten at det ble presentert noe kostnadsoverslag. Ikke skjønte jeg mye av det som foregikk heller. Slik fortsatte det helt til jeg overhørte noen som snakket om billig tannbehandling i utlandet.

Løsningen

Billig tannbehandling i utlandet hadde jeg aldri hørt om. Så jeg gikk på nettet og søkte litt rundt. Der kunne jeg se at det var en hel masse tilbud. Jeg visste at kona også hadde noe hun måtte gjøre og da bestilte jeg flybillett og hoppet i det.

Siden det har ting gått slag i slag. Jeg startet å jobbe som agent for tannklinikk i Budapest, etablert to tannklinikker i Norge, en i Alta og en i Oslo i sør. Den tredje er nå under etablering i Oslo og blir vår kronjuvel, spesielt med tanke på funksjonalitet for våre tannturister og med tilrettelagte løsninger for tannleger og spesialister.

Fra 2007 og til nå, har vi erfart veldig mye. Såpass mye at jeg karakteriserer meg som spesialist på tannturisme og drift av tannklinikker i Norge.

Hva gjør jeg?

Er du tannlege? spør folk ofte meg. Nei, jeg er ikke det. Tannlegene jobber i munnen din. Jobben min er å sørge for alt det andre i rundt. Feks at

  • Vi har flinke tannleger
  • Du får vite om oss og vil sitte i tannlegestolen
  • Du får skissert alle muligheter og at du får det du vil ha
  • Du får behandling som er innenfor ditt budsjett

Etter du har vært inne hos tannlegen og fått behandlingsplaner, skal du snakke med meg på samtalekontoret. Da går vi gjennom planene og bruker den tiden som trengs for at du skal forstå hva planen innebærer. Og vi snakker pris. Pris og økonomi er ikke tabu hos oss. Jeg er ikke redd for å ta opp dette temaet. Er det for dyrt, finner alternativer, muligheter og løsninger. Det er alltids en løsning på etthvert problem. Det vil du oppleve hos oss.

Kort sagt: Du snakker med meg om trygderefusjon, reise og behandlingsplanlegging og økonomi. Og mitt eneste mål er at du får det du vil ha og at du blir fornøyd med det.