fbpx

Snakk med oss

Telefon 22 10 44 89

Besøk oss

Oslo, Trondheim og Budapest

Skriv til oss

Kontaktskjema

Sentralbordet er åpent

Man-tor 09 til 16 (fredager 09 - 15)

Slik bestiller du en tanntur til Budapest

Hvor lenge?

For å bestille en tanntur til Budapest, må du vite hvor lenge du bør være i Budapest. Alle som kommer til konsultasjon hos OralCare i Norge får vite spesifikt hvor lenge de må være i Budapest. For de som ønsker å reise direkte til Budapest, kan man ta kontakt med oss på telefon 22104489 eller e-post for å kartlegge forventet behandlingsbehov.

Når du vet hvor lenge du bør være i Budapest, må du finne dato/uke du kunne tenkt deg å reise. Da kan vi sjekke om det er ledig kapasitet på tannklinikken.

Fly

Når vi har bekreftet at det er ledig på tannklinikken, bestiller du flybilletter.

Norwegian flyr direkte fra Oslo til Budapest.

Det er også flere muligheter for reise til Budapest, men da med mellomlanding. Dette gjelder flyselskap som SAS, Lufthansa, Swiss Airlines, KLM, AirBaltic. Disse flyr fra flere steder i Norge til Budapest, med mellomlanding (bytte av fly). Det kan være greit å søke etter billetter hos flere selskap samtidig, f.eks. hos Finn.no eller SkyScanner Norge

Viktig å legge merke til at på enkelte flyvninger med mellomlanding, kan det være én overnatting mellom flyene, du må da huske å bestille overnatting, og forlenge reisen med én arbeidsdag.

Hotell / overnatting

Etter flybilletter er bestilt, er det på tide å tenke på overnatting. OralCare kan reservere rom til deg på et par hoteller som vi ofte bruker. Men du kan også booke overnatting selv. Du får samme service av OralCare uansett hva du velger. Ved reise på svært kort varsel, vil det ofte være enklest om man selv bestiller hotell på f.eks. booking.com eller hotels.com.

Transport ved ankomst og avreise Budapest

OralCare Budapest tilbyr gratis transport fra flyplassen til overnattingssted ved ankomst Budapest. I tillegg blir du hentet til første timeavtale, samt transport til flyplassen på avreisedag. Dette er en gratistjeneste for alle våre pasienter som skal utføre tannbehandling.

Reiser du sammen med med noen, får de også gratis transport samtidig som deg. Vi har satt en grense på 3 stk i tillegg til deg som pasient. Dette fordi det kreves en større bil (eller 2 biler) hvis dere er flere enn totalt 4 stk. Hvis reisefølge som ikke skal utføre tannbehandling ankommer eller reiser hjem ved annen dato/tidspunkt enn deg, må man selv ordne denne ekstra transporten. Tannklinikken kan ordne transport, men man må betale for det.

Reiser du til Budapest for årlig sjekk, er ikke gratis transport inkludert.

Budapest

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyttig informasjon

Please wait

Copyright © OralCare AS