fbpx

Snakk med oss

Telefon 22 10 44 89

Besøk oss

Oslo, Trondheim og Budapest

Skriv til oss

Kontaktskjema

Sentralbordet er åpent

Man-tor 09 til 16 (fredager 09 - 15)

OralCare har åpent: Slik er smittevernet nå

Etter å ha holdt stengt siden fredag 13. mars, kan vi med glede og entusiasme melde om at vi nå har åpnet for tilnærmet vanlig drift.

Er det trygt å gå til tannlegen? Ja. Alle i OralCare har oppdatert seg på de nye anbefalingene rundt smittevern og korona. Tiltakene skal beskytte både pasient og tannhelsepersonell fra koronasmitte.

Det er noen begrensinger i type hvilken type behandling, eller måten disse behandlingene kan gjennomføres på. For eksempel: Vi gjør helst ikke airflow og venter i det lengste med å finne frem turbinen. Men når vi må, blir det i så fall under forsterket smittevern.

Følgende er status på klinikkene våre:

  • Klinikken i Oslo: Åpent.
  • Klinikken i Trondheim: Åpent.
  • Klinikken i Budapest: Åpent. NB! Pasienter fra Norge må forholde seg til de gjeldende restriksjoner på reise og karantene, som til enhver tid bestemmes av norske myndigheter.

Dette møter deg hos OralCare

I all hovedsak er det følgende tiltak du vil oppleve annerledes nå:

Ankomstregistrering

For å minske kontaktpunkter, har vi stengt automat for ankomstregistrering. Du trenger ikke varsle resepsjon om din ankomst. Bare sitt ned og vent.

Venterom

Stoler på venterom har god avstand til hverandre.
Brosjyremateriell er tatt bort.
Det er sprit tilgjengelig. Alle må sprite seg av ved ankomst. Ta på rikelig, gni utover, du skal være fuktig på hendene i 30 sekunder.

Ledsagere

Ledsagere eller familiemedlemmer, som er med pasienten, må vente på ute i fellesområdet på senteret. Om det er tvingende nødvendig å bli med inn på behandlingsrom, kan det tillates.

Resepsjon

Plastplater er satt opp foran begge resepsjoner.

Behandlingsrom

Tannlege skal ha på seg engangsforkle eller heldekkende engangsdrakt ved behandling som genererer sprut/aerosol. I tillegg bruker tannlege hette eller lue, visir og munnbind hele tiden. Det er også mer avstand mellom timene, slik at assistenter skal ha godt med tid til å rengjøre og lufte ut rommet.

Munnskyll

Før behandling blir du bedt om å skylle munnen med en skyllevæske.

Hygienetillegg

OralCare har innført et hygienetillegg på 150 kroner for ekstra smittevern. Dette dekker ekstra forbruk av engangsutstyr og ekstra tid mellom pasienter til smittevern.

Tannleger/spesialister

Det er ikke alle tannleger som enda er tilbake i full jobb. Dette kan ha bakgrunn i ulike årsaker.

Hvem kan gå til tannlegen?

Du må være frisk og ikke i karantene så klart. Pasienter som er syke, eller har symptomer, må ikke oppsøke tannklinikkene våre, men holde seg hjemme. Ring oss om du er i tvil.

image

image

image

image

Har du spørsmål om tannbehandling eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg

Hva er ditt navn?*
Hva er ditt telefonummer?*
Hva er din e-postadresse?*
Velg klinikk du ønsker å kontakte*
Spørsmål eller beskjed:*
Ønsker du å motta nyhetsbrev med nyttig info fra OralCare?*

Copyright © OralCare AS