fbpx

Snakk med oss

Telefon 22 10 44 89

Besøk oss

Oslo, Trondheim og Budapest

Skriv til oss

Kontaktskjema

Sentralbordet er åpent

Man-tor 09 til 16 (fredager 09 - 15)

 • Forside
 • Artikler
 • Mangler du penger til tannbehandling? Har du vurdert disse 5 løsningene?

Mangler du penger til tannbehandling? Har du vurdert disse 5 løsningene?

OralCare presenterer her 5 løsninger, som du kan vurdere for å få råd til å ordne smilet.

 1. Behandling med trygderefusjon

  Kan du ha rett på behandling med trygderefusjon? Det er 15 ulike tilstander som gir rett til trygderefusjon og støtten kan variere fra noen tusenlapper til flere hundre tusen. OralCares tannleger opplever rett som det er at folk har unngått tannlege i årevis i den tro at det blir for dyrt. Og så viser det seg at de har rett på refusjon og kan få tilbake smilet innefor budsjettet sitt like vell!

  Det er forskjell fra tannlege til tannlege hvordan hver enkelt pasients situasjon vurderes opp i mot regelverket fra HELFO. Vi hører ofte samme historien: Ja, men jeg har jo gått i årevis til samme tannlege og dette har jeg aldri hørt om. Se hvem som har rett til refusjon her: oralcare.no/trygderefusjon

 2. Sosialstønad fra NAV

  Mottar du sosialstønad fra NAV? Da kan du ha krav på ekstra tilskudd for nødvendig tannbehandling. Du må få en behandlingsplan fra en tannlege og sende søknad til NAV om støtte. Viktig: Dette gjelder kun personer som oppfyller kravene til livsopphold og økonomisk støtte fra NAV. Les mer om dette: NAV-rekvisisjon.

 3. Finansiering/avbetaling

  Ikke utsett tannbehandling, utsett heller betalingen, heter det i reklamen. Man kan kanskje si at renten på avbetalingsløsninger gjør behandlingen enda dyrere enn den i utgangspunktet ville vært. For så vidt sant, men å utsette behandlingen kan på sin side forårsake at situasjonen forverrer seg med tidens løp og gjør behandlingen betraktelig dyrere enn renten på lånet ville vært.
  OralCare har avtale med finansieringsfirma og kan søke for deg om å få innvilget finansiering. Se hvem som kan søke om avbetaling her: www.oralcare.no/pris/finansiering

 4. Tannbehandling i utlandet

  Tannbehandling i utlandet sparer deg for mye penger og kan gjøre at behandlingen kommer innenfor budsjettet ditt. Se konkrete eksempler på hvor mye du kan spare med tannlege i utlandet her: https://oralcare.no/budapest

 5. Få en annen vurdering

  Eller «get a second opinion», som det heter på engelsk.
  Det er store prisforskjell mellom tannklinikker innad i Norge. Du kan spare store summer på å velge tannlege med lavest pris. Husk: Pris er ikke en kvalitetsindikator i seg selv.
  På forbrukerportalen hvakostertannlegen.no kan du se prissammenligninger for alle tannleger i Norge. Skal du gå til flere tannleger for å sammenligne behandlingsforslag må du være forberedt på å få ulike behandlingsforslag. Besøker du 5 forskjellige tannleger kan du forvente 5 ulike priser og 5 ulike behandlingsforslag.
  Hos OralCare koster en vurderingstime med røntgen bare 890 kr. Du kan bestille her: oralcare.no/timebestilling

Et punkt som ikke hjelper deg lenger, men som mange tror fortsatt eksisterer er skattefradrag for tannbehandling. Det gis ikke skattefradrag for tannbehandling lenger. Dette bortfalt for flere år siden.

Fortsatt ikke funnet en løsning? Er du redd eller vet du ikke hva du skal foreta deg videre?

Vell, da har vi to råd helt til slutt:

 1. Ring oss for en prat på 22 10 44 89
 2. Bestill gratis uforpliktende brosjyrepakke gratis tilsendt i posten.

Har du spørsmål om tannbehandling eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om tannbehandling eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg

Hva er ditt navn?*
Hva er ditt telefonummer?*
Hva er din e-postadresse?*
Spørsmål eller beskjed:*
Ønsker du å motta nyhetsbrev med nyttig info fra OralCare?*

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyttig informasjon

Please wait

Copyright © OralCare AS