Ledig stilling: Tannlege

OralCare AS driver tannklinikk på Linderud i Oslo. Vi tilbyr tannhelsetjenester til det lokale og det regionale markedet. Vi tilbyr lange åpningstider og ambulerende spesialister i kirurgi. OralCare har også tannklinikk i Budapest, Ungarn.

Arbeidsoppgaver:

OralCare søker tannlege til deltidstilling med mulig utvidelse av arbeidstid i fremtiden. Arbeidstid vil først og fremst være på dagtid, men må påregne noe kveldsjobbing etter avtale.

Hovedoppgaver vil være å utføre første konsultasjon på pasienter som skal utføre omfattende behandling i Oslo, eller ønsker behandling på vår klinikk i utlandet.

I tillegg blir det din jobb å ta oppfølgingstimer/recall etter pasienter har vært hos spesialister, utført behandling på vår klinikk i utlandet, recall for tidligere tannlege.

Utføre behandling på egne pasienter og utvikle pasientportefølje.

Den rette kandidaten må

  • Ha norsk autorisasjon (ikke lisens)
  • Kunne norsk og engelsk, skriftlig og muntlig flytende
  • Raskt kunne sette seg inn i ulike typer software
  • Ha minst 1 års erfaring fra tannklinikk i Norge etter endt utdanning

Vi kan tilby

Et tverrfaglig fagmiljø, som utfører alle typer behandlinger. Du tar del i et team bestående av maxillofacial kirurg, tannlege med protetisk kompetanse og allmennbehandlere.
Allsidige og spennende arbeidsoppgaver utover kun generell behandleransvar.
Faglig utvikling og innsikt i spesialisttjenester.

Send søknad og CV på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Har du spørsmål ang. stillingen? Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Søknadsfrist: Åpen søknadsfrist, men vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende.

Oppstartsdato: 2. januar 2017, eller etter avtale
Lønn: Etter avtale.

Oppdatert: 8. november 2016.